Vi bygger ditt neste hjem

down.svg

SKOMRAK// Sjekk ut denne firemannsboligen

SKOMRAK// Sjekk ut denne firemannsboligen // HJELP TIL FINANSIERING? Ønsker du ny bolig men trenger hjelpe til å innfri egenkapitalkravet? 2 SOLGT

Fasiliteter

Balansert ventilasjon, Takterrasse, Gjesteparkering, Balkong/terrasse, Bredbåndstilknytning

FINANSIERING:

I forbindelse med salget, tilbyr selger eventuell toppfinansiering overfor kjøper. Dette gjøres ved å tilby lån for egenkapitalen med inntil 15% av kjøpesummen. Det er en forutsetning at denne delen av lånet nedbetales innen 5 år. Det inngås 1 gjeldsbrev og pantedokument mellom kjøper og kjøpers bank inkl. toppfinansieringen. Samtidig inngås det et betinget gjeldsbrev og pantedokument mellom selger og kjøper knyttet til toppfinansieringen; siden selger har stilt realkausjon overfør kjøpers bank. Som sikkerhet for selger, tas det også inn forkjøpsrett til denne i skjøtet til kjøper.

BESKRIVELSE:

Agder Bolig AS selger boliger av ypperste kvalitet og til fornuftige priser. 
De fortsetter å bygge disse flotte, arkitektoniske og moderne firemannsboligene med idyllisk beliggenhet i naturskjønne omgivelser, i moderne og stilig stil. Leilighetene har god og tiltalende arkitektur, med store vindusflater som bidrar til å forsterke den gode romfølelsen men også for å slippe de naturskjønne omgivelsene inn i boligene. 

Leilighetene får hver sin private uteplass med flott utsyn. Boligene har gjennomtenkt og praktisk planløsning. Man har vektlagt en moderne og funksjonell planløsning, med åpen stue og kjøkkenløsning som har utgang til balkong eller terrasse avhengig av hvilken etasje man bor i. Det er også mulig å velge mellom 2 eller 3 soverom. Leilighetene etableres på ett trivelig boligtun med hyggelig fellesareal, hvor store og små kan samles. 

Her er det enkelt å trives!

INNHOLD:

Soverom 1: 
Hoved soverommet har god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap.

Soverom 2:
Soverommet er godt egnet som barnerom, med plass til seng, skap og skrivebord m.m. Dette er ett meget lyst og luftig rom med to vinduer. Soverommet egner seg også som kontor, gjesterom, hobbyrom m.m

Alternativt soverom 3:
Dette rommet kan enten brukes til soverom eller kontor. 

Dusjbad/wc: 
Lite og klassisk bad, med fliser. Flisene som kjøper ønsker velges hos Modena Lyngdal. Badet blir utstyrt med varme i gulvet, samt dusj og gulvstående toalett. 

Vaskerom: 
Flislagt vaskerom, med opplegg for både varmtvannstank, ventilasjonsaggregat vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkken: 
Innholdsrikt og pent kjøkken er inkludert i standard leveranse. Kjøkkenet leveres av anerkjente Mandal kjøkkensenter som en stor og åpen, men definert kjøkkenløsning. Her får du rikelig med skap- og benkeplass, samtidig som man bevarer dem gode romfølelsen. De åpne løsningene gjør boligen enkelt å innrede, og enkelt å tilpasse eget ønske og behov. Det er med 40.000,- i kjøkken, da er levering og montering i denne prisen.

Stue:
De store vinduene sikrer godt med dagslys og bidrar til å forsterke den gode romfølelsen. Planløsningen har gode og funksjonelle mål, som gjør boligen enkel å møblere. Luftig og lys stue med direkte adkomst til uteplass. Fra uteplassen har man ett fritt og fint utsyn ut over omgivelsene.

STANDARD:

Himling: Innvendig vil det være MDF-takplater i alle himlinger i 1. og 2. etasje. 

Vegger: Innvendig vil det være hvit 6-bords Hunton plate på alle vegger.

Gulv: Innvendig i boligene vil det være parkett på alle gulv unntatt våtrom. Parkett eller laminat kjøpes på Byggvell Lyngdal for 200,- pr kvm. Fliser på bad.Kjøper kan velge fliser for inntil 200,- pr kvm på Modena Lyngdal. 

Baderom/Sanitær: Baderomsinnredning med servant og underskuff. Toalett og dusjhjørne med dusjvegger. Fliser på gulv og vegger i baderom. Kran og avløp til vaskemaskin. 

Balkong/Terrasse: Flott utsikt over naturskjønne omgivelser. Perfekt for sosiale sammenkomster.

Adkomst:

Fra Lyngdal sentrum, kjør ut Agnefestveien, etter ca. 1 km, ta til venstre i Y kryss. Kjør så ca. 2 km. og ta inn til høyre i Solheiveien. Boligene ligger da på høyre side etter ca. 600 m.

FINN-kode: 126369663
1252_00003.jpg1252_00001.jpg1252_00002.jpg1252_1.jpg1252_5.jpg1252_2.jpg1252_4.jpg3268_03.jpg3268_04.jpg
left.svg TILBAKE