Vi bygger ditt neste hjem

down.svg

BILAND// Nye leiligheter med god standard og solrike uteplasser

Agder Bolig AS ønsker deg velkommen til Bilandsfeltet. Her tilbyr vi deg en ny og moderne seksmannsbolig i rolige omgivelser med gåavstand til flotte turområder. Vi tilbyr 3 forskjellige leiligheter. Størrelsen varierer fra 70-95 kvm. De har forskjellige planløsninger og utforming slik at de er tilpasset mennesker i forskjellige livssituasjoner. Plasseringen av boligen er slik at den har optimale sol forhold.
BILAND - Nye leiligheter med god standard og solrike uteplasser - heis - garasje -mulighet for husbankfinansiering

Pris fra 1 790 000,-


VELKOMMEN TIL BILAND

Agder Bolig AS ønsker deg velkommen til Bilandsfeltet. Her tilbyr vi deg en ny og moderne seksmannsbolig i rolige omgivelser med gåavstand til flotte turområder. Vi tilbyr 3 forskjellige leiligheter. Størrelsen varierer fra 70-95 kvm. De har forskjellige planløsninger og utforming slik at de er tilpasset mennesker i forskjellige livssituasjoner. Plasseringen av boligen er slik at den har optimale sol forhold.

Boligen ligger attraktivt til med utsikt over naturskjønne omgivelser. Vi vil lage flotte lekeplasser og skape et område som skal være barnevennlig og idyllisk. Biland ligger ca 4 km fra Farsund sentrum og 2,5 km fra Vanse sentrum. 

Kontakt selger på 907 39 455 dersom du ønsker en visning av eiendommen.

SLIK BLIR BOLIGENE:

På Biland flytter du til et familievennlig område, med det du trenger i nærheten. Prosjektet består av et variert utvalg av leiligheter i ulike størrelser, slik at du kan finne det hjemmet som passer for deg.

BESKRIVELSE:

Soverom 1: 
Soverommet er godt egnet som barnerom, med plass til seng, skap og skrivebord m.m. Dette er ett meget lyst og luftig rom med to vinduer. Soverommet egner seg også som kontor, gjesterom, hobbyrom m.m

Soverom 2:
Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap.

Leilighet 103 og 203 har 3 soverom. 

Dusjbad/wc: 
Klassisk flott bad, med fliser. Flisene som kjøper ønsker velges hos Modena Lyngdal. Badet blir utstyrt med varme i gulvet, dusj som vist på tegning og gulvstående toalett samt servant med speil. 

Vaskerom: 
Vaskerom, med opplegg for både varmtvannstank, ventilasjonsaggregat vaskemaskin og tørketrommel. Belegg på gulv og våtromsmaling på vegg. 

Stue:
Luftig og lys stue med direkte adkomst til uteplass. Uteplassen er hovedsakelig orientert sør for best mulig solforhold. De store vinduene sikrer godt med dagslys og bidrar til å forsterke den gode romfølelsen. Planløsningen har gode og funksjonelle mål, som gjør boligen enkel å møblere. 

Kjøkken: 
Innholdsrikt og pent kjøkken er inkludert i standard leveranse. Kjøkkenet leveres av anerkjente Mandal kjøkkensenter som en stor og åpen, men definert kjøkkenløsning. Her får du rikelig med skap- og benkeplass, samtidig som man bevarer dem gode romfølelsen. De åpne løsningene gjør boligen enkelt å innrede, og enkelt å tilpasse eget ønske og behov. Det er med 40.000,- i kjøkken, da er levering og montering i denne prisen.

Balkong:
Stor og solrik uteplass/terrasse. Her nyter man gode solforhold, fra morgen til kveld. Fra uteplassen har man ett fritt og fint utsyn ut over omgivelsene. 

Himling: Innvendig vil det være MDF-takplater i alle himlinger i 1. og 2. etasje. 

Vegger: Innvendig vil det være hvit 6-bords Hunton plate på alle vegger.

Gulv: Innvendig i boligene vil det være parkett på alle gulv unntatt våtrom. Parkett eller laminat kjøpes på Byggvell Farsund for 200,- pr kvm.

INNHOLD:

Arealer og fordeling per leilighet

1.Etasje:
Leilighet 101: 75 kvm + 9,5 kvm med terrasse 
Leilighet 102: 85 kvm + 10 kvm med terrasse 
Leilighet 103: 96 kvm + 12 kvm med terrasse 

2.Etasje: 
Leilighet 201: 70 kvm + 10 kvm med balkong 
Leilighet 202: 80 kvm + 10 kvm med balkong
Leilighet 203: 90 kvm + 11 med balkong

Diverse:
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Det leveres røykvarslere iht krav og et
brannslokningsapparat, samt komfyrvakt.
- Rørlegger og elektrikerpakke
- Opparbeidede uteområder asfaltert og ferdigplen
- Ferdigmalte panelplater på vegger i oppholdsrom
- Automatisk vannstoppsystem
- Kvalitets Svane kjøkken fra Mandal kjøkkensenter

HUSBANKEN:

Eksempel på husbankfinansiering av leiligheten: 
Vi har sendt søknad om finansiering til Husbanken, kjøper kan ta et forbehold om husbankfinansiering, mens vi venter på godkjenningen. 

FINANSIERING
Hvordan finansiere kjøp av ny leilighet i Hagekleiva 

Denne boligen koster følgende:
Kjøpesum leilighet kr 1.790.000,-
Tilkoblingavgift kr 24 000,- 
Omkostninger kr 3 250,-
Sum kostnader kr 1.817.250,-

Av kjøpesummen på kr 1.817.250,- kan 80% av kjøpesummen altså 1.453.800,- søkes om i Husbanken. Dette hjelper vi til med. Om du ikke har egenkapital og må finansiere resten, blir det følgende (1.817.250 ± 1.453.800) kr 363.450,-

Hva koster det å ha lånet? 
Husbanken har markedets beste rente og er pr i dag på 1,66% det betyr at lånet fra Husbanken på kr 1.817.250,- koster 2.050,- pr mnd de første 8 årene om man bare betaler renter, samt at renten holder seg på dette nivået. Les mer om dette på husbanken.no
Topplånet kan ordnes via en privatbank, slik som Sparebanken Sør, DNB, SR-Banken eller tilsvarende. 

Topplånet kan også ordnes via Farsund kommune med startlån ordningen.

Dette lånet kr 363.450,-vil ha en rente på ca 2,8 %. I dette eksempelet velger vi en nedbetaling på 8 år. Dette fordi at Husbanken har satt 8 år som maks på avdragsfrihet. I disse 8 årene betaler du bare renter. Når du skal betale ned Husbanklånet, er det lurt å være ferdig med topplånet. Da vil 363.450,- koste deg 4 400,- pr måned med nedbetaling på 8 år. Da betaler du ned 3 500,- til deg selv hver måned.

Sammendrag:
Fullfinansiere leilighet til kr 1.817.250,- koster 6 450 pr måned. Da betaler du ned 4 400,- pr måned til deg selv? Så hvorfor ikke kjøpe en helt ny leilighet? 

Etter 8 år: 
Når topplånet på 363.450,- er betalt ned etter 8 år, begynner du å betale ned på Husbanklånet. Da vil du betale det samme i renter kr 2.050,- pr måned som du har gjort hele tiden, men nedbetalingen på 25 år utgjør 5 000,- pr måned. Summen totalt blir da 7.050,- pr måned. Da betaler du ned 5000,- til deg selv hver måned.

Ta kontakt så hjelper vi deg med Husbanksøknaden.
For toppfinansiering/startlån har Farsund kommune gunstige tilbud. Ta kontakt med oss for mer informasjon.
left.svg TILBAKE