Vi bygger ditt neste hjem

down.svg

HAGEKLEIVA// MODERNE REKKEHUS PÅ 125 KVM MED FANTASTISK UTSIKT!

MODERNE REKKEHUS PÅ 125 KVM MED GARASJE, STOR TAKHØYDE, 2 ELLER 3 SOVEROM & EN FANTASTISK UTSIKT!

Pris fra 2 690 000,-

VELKOMMEN TIL HAGEKLEIVA

Hagekleiva ligger i omgivelser skapt for trivsel og utfoldelse. Skjermet - men likevel sentralt med korte avstander til det du trenger. Hagekleiva er et etablert og populært område 3 km nord for Lyngdal. Du lever tett på naturen med turterreng som nærmeste nabo, lekeparker, barneskole og matbutikk innen 10 minutters rusletur - området er som skapt for rekreasjon. 
Hagekleiva er omkranset av natur. Med en vakker turløype i umiddelbar nærhet til leilighetene, og skog som omkranser området - er det mange muligheter. 
Like i utkanten av boligområdet ligger Rom gårdsbarnehage. Kort vei også til busstopp på Rom. Det vil bli opparbeidet lekeplass rett foran leilighetene. Her kan du sitte enten i stuen eller balkongen å holde øyne med barna når de leker.

Kontakt selger på 907 39 455 dersom du ønsker en visning av eiendommen.

BESKRIVELSE:

Vi fortsetter suksessen i Hagekleiva. Denne gangen bygger vi 6 rekkehus på Hagekleivas flotteste tomt. Her har du sol hele dagen, samtidig som du har en FANTASTISK utsikt over Lyngdal. 

Boligene har god og tiltalende arkitektur, med store vindusflater slik at du kan få et godt utsyn og nyte omgivelsene. På det meste er den innvendige takhøyden over 4 meter. Dette sammen med de store vinduene gjør at du får en helt utrolig romfølelse. 

Husene får store, solrike og private uteplasser. Balkongene vil være på 20 kvm som er mer en nok plass å boltre seg på. Her nyter man solen fra morgen til kveld. Boligene har gjennomtenkt og praktisk planløsning. Man har vektlagt en moderne og funksjonell planløsning, med "stillesone" i U. etasje hvor man har samlet soverom, sammen med bad og vaskerom. I boligens 2.etasje som er boligens sentrum hvor familien samles, har vi samlet stor stue med kjøkkenløsning, samt utgangen til solrik balkong. Dette er en mulighet til å få en helt ny familiebolig i Hagekleiva, i ett området i svært positiv utvikling. Boligene etableres på ett trivelig boligtun med hyggelig fellesareal, hvor store og små kan samles. Her er det enkelt å trives!

U.etasje:

U. etasje som er husets stille og rolige etasje med 2 eller 3 soverom, vaskerom, flislagt bad.

Soverom 1: 
Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Her får man også vindu mot nord. Dette soverommet har også et Walk-in-closet på 5 kvm i boligene som er i midten.

Soverom 2:
Stort soverom med plass til seng, skap og skrivebord m.m. 

Soverom 3: 
Soverommet er godt egnet som barnerom, med plass til seng, skap og skrivebord m.m. 

Bad:
Flott bad med fliser på 5-6 kvm. Flisene som kjøper ønsker velges hos Modena Lyngdal. Badet blir utstyrt med varme i gulvet, dusj som vist på tegning og gulvstående toalett samt servant med speil. 

Vaskerom: 
Flislagt vaskerom, med opplegg for både varmtvannstank, ventilasjonsaggregat vaskemaskin og tørketrommel.

1.etasje:
Dette er boligens hjerte og familiens samlingspunkt. Her har man åpne og luftige løsninger, og praktisk planløsning som sikrer god og effektiv logistikk i hverdagen og koselige samlingspunkt i helgene. 

Garasje: 
Hver bolig har en integrert garasje på 17 kvm. Fra garasjen tar man seg inn til bi-inngangen slik at tøy og annet kan henges av før man går videre inn i boligen. 

Kjøkken: 
Innholdsrikt og pent kjøkken er inkludert i standard leveranse. Kjøkkenet leveres av anerkjente Mandal kjøkkensenter som en stor og åpen, men definert kjøkkenløsning. Her får du rikelig med skap- og benkeplass, samtidig som man bevarer dem gode romfølelsen. Fra kjøkkenet holder man enkelt oppsyn med barna som leker ute gjennom vinduene, ut mot spisestuen og stuen mens man lager mat. De åpne løsningene gjør boligen enkelt å innrede, og enkelt å tilpasse eget ønske og behov. Det er med 50.000,- i kjøkken, da er levering og montering i denne prisen.

Stue:
Luftig og lys stue med direkte adkomst til uteplass. Uteplassen er hovedsakelig orientert sør for best mulig solforhold. De store vinduene sikrer godt med dagslys og bidrar til å forsterke den gode romfølelsen. Planløsningen har gode og funksjonelle mål, som gjør boligen enkel å møblere. 
WC: Denne etasjen har et lite toalett med servant. I tilknytning til bi-inngangen. 

Balkong:
Stor og solrik uteplass/terrasse. Her nyter man gode solforhold, fra morgen til kveld. Fra uteplassen har man ett fritt og fint utsyn ut over omgivelsene. 

Himling: Innvendig vil det være sparklet og malt gips i alle himlinger i 1. og 2. etasje. 

Vegger: Innvendig vil det være sparklet og malt gips på alle vegger.

Gulv: Innvendig i boligene vil det være parkett på alle gulv unntatt våtrom. Parkett eller laminat kjøpes på Byggvell Farsund for 200,- pr kvm. Fliser på bad i hovedetasjen og u.etasjen. Kjøper kan velge fliser for inntil 200,- pr kvm på Modena Lyngdal. 

Baderom/Sanitær: Baderomsinnredning med servant og underskuff. Toalett og dusjhjørne med dusjvegger. Fliser på gulv og vegger i baderom. Kran og avløp til vaskemaskin. 

Balkong/Terrasse: Flott utsikt over naturskjønne omgivelser. Perfekt for sosiale sammenkomster med gode solforhold.

 
A3_L103.jpgA3_L102.jpgA3_L101.jpg3437_2.jpg3437_3.jpg3437_1.jpg
left.svg TILBAKE