Vi bygger ditt neste hjem

down.svg

HAGEKLEIVA // HUSBANKFINANSIERING // KUN 1 IGJEN

Hagekleiva ligger i omgivelser skapt for trivsel og utfoldelse. Skjermet - men likevel sentralt med korte avstander til det du trenger. Hagekleiva er et etablert og populært område 3 km nord for Lyngdal. Du lever tett på naturen med turterreng som nærmeste nabo, lekeparker, barneskole og matbutikk innen 10 minutters rusletur - området er som skapt for rekreasjon.
Hagekleiva er omkranset av natur. Med en vakker turløype i umiddelbar nærhet til leilighetene, og skog som omkranser området - er det mange muligheter. 

BESKRIVELSE:

Agder Bolig AS selger boliger av ypperste kvalitet og til fornuftige priser. 
Leilighetene har god og tiltalende arkitektur, med store vindusflater som bidrar til å forsterke den gode romfølelsen men også for å slippe de naturskjønne omgivelsene inn i boligene. 

Leilighetene får hver sin private uteplass med flott utsyn. Boligene har gjennomtenkt og praktisk planløsning. Man har vektlagt en moderne og funksjonell planløsning, med åpen stue og kjøkkenløsning som har utgang til balkong. Denne leiligheten har også egen garasje. 


Himling: Hvite takplater
Vegger: Malte vegger
Gulv: Flott gulv levert fra Alloc 
Baderom/Sanitær: Baderomsinnredning med servant og underskuff. Toalett og dusjhjørne med dusjvegger. Fliser på gulv og vegger i baderom. 
Takterrasse: En stor og flott uteplass med utsikt ned til næringsparken.Perfekt for sosiale sammenkomster.

Pris 2 490 000,-
 
891_486815799.jpg891_1088631675.jpg891_1856134539.jpg
left.svg TILBAKE